toto

Inspirasi Nyedhiyakake Layanan Ngatur kanggo Paddy Power

Panyedhiya B2B konten game, teknologi, hardware lan layanan Inspired Entertainment ngumumake persetujuan eksklusif anyar karo merek Paddy Power milik Flutter Entertainment .

Layanan Ngatur, Kabinet VLT
Persetujuan antarane Inspired Entertainment lan merek sing ngoperasikake luwih saka 350 toko totoan ing Inggris bakal weruh pemasok solusi teknologi Totobet HK nyedhiyakake Paddy Power kanthi layanan sing dikelola kanthi terpadu sing nyakup kabeh wilayah Inggris, nginstal udakara 1,400 terminal lan nyedhiyakake dhukungan, konten lan dhukungan teknologi remot lan lapangan. panyebaran platform.

Vince Bateson, kepala Retail Gaming ing Paddy Power, memuji kemitraan Paddy Power sing wis dikembangake sajrone pirang-pirang taun karo Inspired Entertainment.

Pelanggan ngerti lan percaya karo produk Inspired lan kita seneng bisa nambah penawaran kanthi terminal paling anyar lan teknologi sing paling apik.

Vince Bateson, kepala Retail Gaming ing Paddy Power
Minangka bagéan saka persetujuan kasebut, Paddy Power bakal entuk kira-kira 1,400 lemari siap game adhedhasar server Vantage ing pungkasan taun 2023. Didhukung dening sistem operasi sing cerdas, lemari kulawarga Inspired VLT nduweni fungsi sing ndadekake pemain nyaranake game kasebut marang wong liya. .

“Terminal Vantage Inspired wis nindakake kanthi apik ing uji coba lan cocog karo tujuan strategis kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik kanggo para pelanggan ing toko ritel,” tutup Bateson.

Kanggo Inspired Entertainment, presiden lan pangareping operasi Brooks Pierce memuji Paddy Power amarga “pekerjaan sing luar biasa” kanggo ngoperasikake toko totoan ing Inggris, “seneng banget bisa kerja bareng karo panyedhiya utama kasebut.”

Perjanjian Saling Benefit
Kanggo persetujuan kasebut, Pierce percaya yen bakal saling migunani, mbantu Paddy Power nambah penawaran produk lan ningkatake pendapatan lan nyuda Demo Slot biaya operasional nalika dadi “conto utama” transformasi Inggris Inspired Entertainment, ing ngendi bisnis kasebut dadi. owah-owahan saka “model bisnis intensif modal hardware-sentris” menyang aset-ringan adhedhasar “layanan sing dikelola, konten lan platform.”

Persetujuan karo Paddy Power paling anyar antarane Inspired Hiburan lan operator basis UK melu tuku saka mesin game anyar, sawise menehi hasil karo Betfred Sasi pungkasan.

Ing kesepakatan limang taun, Inspired Entertainment sarujuk kanggo nginstal 5.000 lemari Vantage saka kulawarga VLT ing Betfred UK estate 1.400 toko totoan. Kesepakatan kasebut uga kalebu dhukungan teknologi remot lan lapangan, uga panyebaran platform lan konten.

Ing ngarep konten game, Inspired Entertainment ngrilis telung game tema liburan Pengeluaran SDY anyar , Santa LinKing, Wishlist Menang Santa lan Big Santa Fortune, kanggo nggedhekake portofolio game sadurunge periode perayaan pungkasan.